Frakt

Vi samarbetar med Best Transport för leveransen inom Sverige, direkt hem till dig. Beställningar som läggs senast kl 17.00 på söndagar packas på måndagar och lämnas över till Best Transport på tisdagar. De når cirka 70% av alla adresser i Sverige - och fler kommer att tillkomma snart. Har du ett postnummer som vi ännu inte levererar till, eller har några frågor om leveransen som inte besvaras här, hör av dig till oss på hej@friaviner.se

Kvalitetsarbete och Best: Vi har löpande avstämningar med Best Transport och följer då upp på hur de jobbar med både arbetsförhållande, leveranskvaliteten och miljöfrågor. Du kan läsa lite mer här.


Fraktpriser

175 kr inkl moms, oavsett antal lådor.
 

Hur fungerar frakten?

Efter att du lagt din order packas din låda eller lådor Inom ett par dagar hämtas de upp av Best – max en vecka till upphämtning dock. Beställningar som läggs senast kl 17.00 på söndagar packas på måndagar och lämnas över till Best Transport på tisdagar. Räkna med leverans inom 5-10 dagar från din beställning. När Best har hämtat dina viner får du ett SMS där du själv kan välja leveransdatum. Leveransen sker vardagar kvällstid mellan kl 18-22. Du måste vara över 20 år och kunna uppvisa ID vid leveransen.